Geblokkeerde websites omzeilen

Geblokkeerde websites omzeilen
Met diverse VPN proxy pakketten kunt u geblokkeerde websites omzeilen en gecensureerde websites bekijken. Deze software zorgt ervoor dat u via een ander ip-adres surft. Wilt u geblokkeerde websites omzeilen gebruik dan VPN software. Hiervoor is geen technische ervaring vereist en is de software gebruikersvriendelijk.

Gratis anoniem surfen
Wij maken het voor u mogelijk dat u gratis en anoniem kunt surfen op het internet. Laat niet langer uw ip adres overal slingeren en verberg uzelf via onze proxy zodat u ongestoord en anoniem kunt internetten.

Surfen via proxy
Wanneer u anoniem wilt internetten en geblokkeerde websites omzeilen dan wordt dit vrijwel altijd gedaan met een proxy. Wij gebruiken een web-based proxy script die het mogelijk maakt dat u anoniem kunt surfen zonder dat er bestanden op uw computer moet worden geïnstalleerd. Surfen via een proxy houdt in dat een andere computer / server de website opvraagt die u zoekt en deze vervolgens aan u toont. Zo kunt u geblokkeerde websites omzeilen en anoniem surfen. Hieruit blijkt dat je kunt zeggen dat niet u maar de server waarop de proxy is geïnstalleerd de website opvraagt. Vervolgens wordt direct de website zichtbaar voor u maar weliswaar wordt niet uw gegevens waaronder het ip naar de betreffende website (automatisch) verstuurd. Web proxies wordt ook vaak gebruikt voor het omzeilen van censuur en andere beperkingen. Geblokkeerde websites omzeilen is eenvoudig met deze VPN proxy servers waardoor u vrijwel elke website kunt bekijken.

Anoniem op facebook
Wilt u ook anoniem op facebook zijn? Dat kan als u via onze proxy naar de website van facebook surft. Anoniem op facebook zijn is eenvoudig en bescherm uw privacy. Uiteraard kunt u ook op facebook inloggen wanneer de systeembeheerder van jou school of werk de website heeft geblokkeerd. Omzeil deze geblokkeerde websites en surf anoniem via de proxy.
omzeil geblokkeerde websites

Het omzeilen van geblokkeerde websites is via onze proxy eenvoudig
Wilt u graag een social media website bezoeken maar is deze geblokkeerd? Geen probleem! Wanneer u de website eenmaal via onze proxy hebt opgevraagd kunt u ook verder anoniem surfen door middel van het taakbalk venster zodat u niet steeds terug naar onze homepage hoeft. Deze venster verschijnt bovenaan de pagina en is donkergroen van kleur. Websites die zijn geblokkeerd door school of door de baas zijn makkelijk te omzeilen. Wanneer u via onze proxy anoniem surft, surft u via een ander ip adres. Uw eigen ip adres wordt dus gemaskeerd en is niet zichtbaar voor websites als; facebook, twitter, hotmail, linkedin enzovoorts.

Privacy
Privacy wordt vaak begrepen als geheimhouding en in de praktijk vaak als privéomgeving. Veel mensen hechten waarde aan hun privacy en besteden hier ook aandacht aan om privacy te krijgen. Hier zijn veel praktische oplossingen voor te bedenken. Bijvoorbeeld door schuttingen die tussen woningen staan en bomen die het inkijk beperken. Privacy op internet is toch nog niet zo simpel. Om uw privacy zo goed mogelijk op internet te beschermen dient u gebruik te maken van up to date virusscanner en een firewall. Vaak bevatten deze scanners ook encryptie mogelijkheden om uw bestanden te bewaken.