VPN proxy server

VPN proxy server
VPN staat voor virtual private server. Vaak wordt VPN proxy server gezegd omdat je via proxy servers over het web surft. Anoniem surfen via een VPN stelt jou instaat de internet activiteit te coderen. Geen technische kennis is vereist om anoniem te kunnen surfen als u een VPN abonnement neemt zodat u toegang krijgt op de VPN proxy server. Wij hebben op onze partner pagina verschillende aanbieders voor u geselecteerd waaruit u kunt kiezen. Vaak zijn de kosten zo rond de 50 euro per jaar.

HideMyAss is misschien wel de meest bekende software om uw identiteit te beschermen op internet. Het pakket van hidemyass biedt een aantal voordelen. Hidemyass biedt beveiliging voor uw internet verbinding en versleutelt gevoelige bestanden. VPN proxy server zorgt ervoor dat u surft middels een andere server met een ander ip adres. Het beschermt u ook tegen hackers en onveilige netwerken. Bescherm en verberg uw identiteit door de proxy servers van hidemyass. Hidemyass houdt 24/7 de proxylijst bij zodat er altijd beschikbare proxy servers aanwezig zijn waardoor u anoniem kunt surfen en uw privacy gewaarborgd is.

Encryptie is het versleutelen van uw gegevens

Verschillende os programma’s zoals windows biedt een gratis encryptie programma genaamd Bitlocker. De gegevens worden op basis van algoritme versleuteld en kunnen nadat de versleuteling heeft plaatsgevonden weer ontsleuteld worden. Dit wordt ook wel gedecrypteerd genoemd. Dat is het ontcijferen van de al gedecodeerde bestand(en). Wanneer de decryptie klaar is heeft u weer toegang tot uw bestanden. Het encrypten van bestanden is een van veiligste manieren om uw bestanden goed verbogen te houden en niet leesbaar te maken voor derden. Mocht incrypte bestanden toch in de verkeerde handen vallen dan kost het veel moeite en tijd om te decrypten. Doordat dit zoveel rekenkracht en tijd kost is het encrypten van bestanden een goede oplossing.

De voordelen op een rij
Bescherm uw identiteit door anoniem op internet te surfen.
Beveilig uw internet connectie en surf anoniem via onze proxy!
Omzeil geblokkeerde websites op school of op uw werk
Gecensureerde websites bezoeken
Geen internet historie op de websites die u bezoekt
Houdt uzelf goed verborgen

Deze voordelen hebt u allemaal wanneer u via een VPN proxy server het web opgaat. De VPN proxy server software is gebruikersvriendelijk en nadat u de VPN proxy server software hebt geïnstalleerd kunt u het direct gaan gebruiken. Uiteraard doet u er goed aan om de handleiding te lezen van de desbetreffende VPN proxy server software.